• DOLAR 34.271
  • EURO 37.686
  • ALTIN 2913.417
  • ...
Bingöl'de Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda eğitim denetmenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

2013-2014 Eğitim-Öğretim birinci yarıyılının değerlendirildiği toplantıda rehberlik ve teftiş, inceleme ve soruşturmalar, hizmet içi eğitim faaliyetleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılı, stratejik plan, öğrenci başarılarının değerlendirilmesi, konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,  ‘’Eğitim-öğretim sisteminin sorunları ve yapacakları çalışmaların gerçekleşmesinde katkıda bulunan tüm Eğitim Denetmenlerine arkadaşlarımıza teşekkür ederim diyerek, Birçok konuda olduğu gibi eğitim alanında da yeni adımlar atmanın zamanı gelip geçiyor. Sizlerden alacağımız yorumlar ve gözlemler bizler için çok önemli. Bu bağlamda sizlerden alacağımız işaretlerle ve yorumlarla süratle Bingöl eğitimi için çaba sarf edeceğiz. Günümüzde çağdaş denetim yapılan hizmetlerin yasaya ve belirlenmiş kurallara ne derecede uyduğu ya da uymadığı ile iş görenlerin, bu yöndeki disiplin durumlarını değerlendiren bakış ve anlayıştan çok bunlarla birlikte yönetim ve eğitim alanında görev yapan her derecedeki yönetici öğretmenleri değişmelerden haberli kılmak onlara etkili bir kaynaklık hizmeti sunmak ve çağdaş rehberlik fonksiyonunu yerine getirmek şeklinde algılanmaktadır.’’ dedi.

 

"Siz denetmenler olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı en ücra eğitim kurumlarına dahi ayak basarak, Milli Eğitim Müdürlüğünün gözü kulağı oldunuz.’’diyen Sarı,  sözlerini şöyle tamamladı: ‘’Gittiğiniz yerlerde görev yapan idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin her türlü sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiniz. Zaman zaman buradaki mesai arkadaşlarımıza psikolojik destek ve yardımlarınız oldu. Eğitimin iyileştirilmesi ve fiziki olarak şekillenmesinde rolünüz büyük. Uzun ve yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize çok teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.’’ (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir