• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
`HÜDA PAR`ın amacı halka İslam`ı anlatmaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANTALYA – HÜDA PAR Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, parti çalışmaları kapsamında Antalya’da parti üye ve gönüllüleri ile bir araya gelerek bilgilendirme semineri düzenledi.

 Çok sayıda erkek ve bayanın katıldığı seminerde konuşan Temel, Antalya’da partilerine  olan  ilgiden  dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 Seçime katıldıkları bölgeler hakkında yapmış oldukları çalışmalara dair bilgiler aktaran  Temel, seçime katıldıkları yerlerde son derece iddialı olduklarını ve oy pusulasında olduğu gibi seçimde de ilk sıralarda yer alabilmeyi Allah’ın kendilerine nasip edeceğine inandıklarını söyledi.

 "Canla başla çalışmalıyız"
Peygamberler tarihinden örnek veren Temel, “Peygamber zamanında da Peygamber’in şahsında İslam için çalışan sahabeler Peygamber’in etrafında canları ve mallarıyla bütün bir gayret  içerisinde çalışma sergilemişlerdi. Bu dönemde ise İslam dininin korunması için  bizlerin de sahabeler gibi canla başla çalışmamız gerekir.”dedi.

 Partinin sadece bir araç olduğunu, kendilerinin bu aracı İslam dinini insanlara anlatmak için kullanarak bütün insanlara İslam dinini en iyi bir  şekilde anlatmak olduğunu ifade eden Temel, kendilerinin başka bir hedefi veya makam peşinde olmadıklarını belirtti.

 Temel, son olarak üye ve gönüllülerin il il, ilçe ilçe hatta ev ev gezerek  İslam’ı anlatması gerektiğini ve bunun herkesin bir görevi olduğunu ifade etti. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir