• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
HÜDA PAR'ın Bitlis'teki ziyaretleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Hür Dava Partisi(HÜDA PAR) Bitlis Belediye Başkan adayı Cengiz Karakaya ve beraberindeki heyet, Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında Rahvan Atlı Spor İhtisas Kulübünü ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini dernek başkanı Yunus Haznedar karşıladı.

 

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarete İl Başkanı Celal Gül, partini kuruluş amacı, hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Belediye Başkan adayı Cengiz Karakaya, seçilecek olan adaylarda bulunması gereken vasıflara dikkat edilerek, halkın menfaati ön planda tutularak oy kullanma kararı verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Karakaya, sözlerine devamla, “Bizler birbirimize saygı göstermesek, birbirimizin derdiyle dertlenmesek, dışarıdan gelenler bizlere saygı göstermez ve derdimizle dertlenmezler.  Bu bağlamda Bitlis’in ve Bitlislilerin kaybedecek bir 5 yılları daha yoktur.

 

Bu seçimde halkımız ya bugüne kadar yapılanlar bize yeterlidir deyip devam edecek ya da seçeceği adaylarda bulunan vasıfları dikkate alarak daha dürüst ve adaletle yönetilecek bir yönetimle yola devam kararını alacak. Bizler diyoruz ki, bir yöneticide Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ali’nin cesareti,  Hz. Osman’ın hayâsı, Hz. Ebubekir’in doğruluğu olacak ve bunu takvayla pekiştirmelidir” şeklinde konuştu.

 

Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Haznedar, kurduğu derneklerine yerel yönetimlerin duyarsızlığından bahsetti.

 

Haznedar şunları söyledi: “Bizler kalabalık bir genç kitle olarak, zamanımızı daha iyi değerlendirmek, At biniciliğini geliştirmek, madde bağımlılığına meyleden gençleri bu mihvale yönlendirmek amacıyla bu kulübümüzü kurduk.

 

Fakat yerel yönetimlerde gereken destekleri alamadık. Yaptığımız projeler kuruldan geçirilmedi. At biniciliği öncelerde var olan, İslam devletlerinde savaş meydanlarında kullanılan bir güçtür. Fakat geldiğimiz noktada bizler kulüp olarak zor durumdayız. Yerelde desteklenmesek, bu kulübümüzü kapatmak zorunda kalacağız. Bunun için büyük projelere ihtiyaç yoktur. Sizleri tanıyoruz, yaptığınız hizmetleri görüyoruz.

İnşallah sizin gelişiniz bu halkımızın refahına, kardeşliğine birlik ve beraberliğine vesile olur” diye temennide bulundu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir