• DOLAR 34.256
  • EURO 37.649
  • ALTIN 2872.094
  • ...
HÜDA PAR Muş Belediye başkanını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ-Muş Belediye başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete HÜDA PAR Muş İl Başkanı Abdurrahman Aydın, HÜDA PAR Muş Belediye Başkan Adayı İnan Sur ve Seçimden Sorumlu Genel Koordinatör Gıyasettin Uyar katıldı. 

HÜDA PAR heyeti Belediye Başkanı Necmettin Dede tarafından karşılandı. Başkanlık odasında Dede ile yapılan sohbette HÜDA PAR Belediye Başkan adayı Sur, belediye başkanlığına talip olduklarını ve Muş için hizmet etmek istediklerini belirtti. 

Başkan Dede’ye, yıllarını yöneticilik yapmakla geçirmiş olan tecrübeli insanlardan nasihat ve tavsiye almak istediklerini, bu yüzden kendisini ziyaret etmek istediklerini belirten Sur, “Bizler âcizane halkımıza hizmet etmeye talibiz. Halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Hizmet noktasında Sizin geldiğiniz yerden biz devam etmek istiyoruz. Biz yıllarımızı bu şehirde geçirdik. Tozunu toprağını soluduk ve halen solumaya da devam etmekteyiz. Bizim yaşadığımız yer Muş’tur ve buradan başka gidecek bir yerimiz de yoktur. Bu nedenle siz değerli büyüklerimizin tavsiye, öneri ve nasihatlerini almak isteriz’’ ifadelerini kullandı. 

Muş insanının her türlü hizmete layık olduğunu ifade eden B Dede ise,  Sur’a girmiş olduğu yolda başarı temennisinde bulunarak, Muş için hayırlı olan neyse onun olması temennimsinde bulundu. Dede, Sur’a muvaffakiyetler diledi.  

Daha sonra belediye personelini ziyaret eden Sur, personelden dua temennisinde bulundu.(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir