• DOLAR 34.239
  • EURO 37.633
  • ALTIN 2878.606
  • ...
HÜDA PAR Ergani adayları köylerin sorunlarını yerinde gördü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Ergani İlçe Teşkilatı, bugüne kadar 150’yi aşkın köyü ziyaret etti. HÜDA PAR Ergani ilçe teşkilatı son olarak Tortini ve Alitaş köyleri ile Alitaş köyüne bağlı 4 mezraya ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette HÜDA PAR Ergani Belediye Başkan adayı Metin Kaya ve çok sayıda üye ve gönüllü bulundu. Ziyaret edilen köylerde HÜDA PAR heyeti sıcak bir şekilde karşılandı.

Hedef ve projelerini anlatan Ergani Belediye Başkan Adayı Metin Kaya, “Hür Dava Partisi inanç, kimlik ve hizmet ile ön plana çıkacak. Bizler inşallah yönetim emanetini alırsak, ayrım yapmadan herkese hizmet edeceğiz. Hizmet bir lütuf değil; sizin hakkınızdır.” dedi.

Ziyarete gidilen köylerde vatandaşlar Metin Kaya’ya başarı dileklerinde bulunup köyün sorunları hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretlerde hastalar da unutulmadı. HÜDA PAR heyeti köyde bulunan hastaları bizzat ziyaret edip hastalıkları hakkında bilgi aldılar. Hastalara teselli verip acil şifalar dileyen HÜDA PAR heyeti, daha sonra Ergani’ye döndü.

(M. Veysi Tosun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir