• DOLAR 34.243
  • EURO 37.659
  • ALTIN 2872.754
  • ...
HÜDA PAR Ergani Belediye Meclis Üyesi adaylarını açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Hür Dava Partisi Ergani İlçe Teşkilatı 18 Şubat 2014 Salı günü Yüksek Seçim Kurulu’na verdiği Belediye Meclis Üye aday listesini düzenlediği bir toplantı ile kamuoyu ile paylaştı.

Toplantıda Ergani Belediye Başkan Adayı Metin Kaya, Hüda Par Ergani İlçe Başkanı M. Emin Buran, belediye meclis üyeleri ile parti üye ve gönüllüleri hazır bulundu.

“Amacımız şehrimize en iyi hizmeti götürebilmektir”

Belediye meclis üyelerini kamuoyu ile paylaşmak için bir araya geldiklerini belirten Ergani Belediye Başkan Adayı Metin Kaya; “İstedik ki bütün kardeş ve üyelerimizle birlikte kardeşlik havası içerisinde sevenlerimize yansıtalım. Amacımız memleketimize, şehrimize hizmet etmektir. Bizler gerek aday seçiminde, gerek meclis üyeleri seçiminde partimizin yönetimi ciddi bir şekilde çalışma yaptı. Bu işe daha layık ağabeylerimiz mutlaka vardır, olacaktır. Ancak parti yönetimimizin hizmete layık gördüğü bir kadro düşünülmüş, üzerinde uzun çalışmalar yapılmış ve çalışmalar sonucunda bir liste oluşturulmuştur. Bu liste içerisinde bizim nezdimizde birinci sıra ile beşinci sıra ile otuzuncu sıranın yeri aynıdır. Ancak bu bir hizmet yarışıdır, bu yarış içerisinde amacımız şehrimize en iyi hizmeti, en iyi çalışmayı götürebilmektir. Bu gayret ile bir liste hazırladık. İnşallah toplantının sonunda arkadaşlarımızla paylaşacağız.”dedi.  

“Listenin sıralaması önemli değildir”

Ergani’ye bir ekip olarak hizmet edeceklerini belirten Kaya; “Bizim için listenin sıralaması, başı ve sonu önemli değildir. Önemli olan kardeşlerimizle birlikte şehrimize hizmet etmektir.  Çünkü önümüzde büyük sorunlar vardır. Hepimiz bu şehirde büyüdük, bu şehirde yaşadık. Köylerimizin en ücra yerlerine kadar bütün şehrimizi dolaştık. Şehrimizin içinde bulunduğu perişan hali hepimiz gayet net bir şekilde görüyoruz. Şehrimizin düzelmesi noktasında bizim çalışmalarımız oldu ve bundan sonra da olacaktır inşallah. Projelerimiz ve şehrimizin düzelmesine yönelik bazı çalışmalarımız olacaktır.” İfadelerini kullandı.

“Hortumları keseceğiz”

Belediye yönetimine talip oldukları zaman bir takım projelerle Ergani’ye hizmet edeceklerini belirten Kaya “Bunlardan en önemlisi bizim sosyal projeler dediğimiz çalışmalardır. Şehrimiz için öncelikli çalışmamız, hizmet yerleri olması gereken belediyemizde havuzlara takılan ve sonu olmayan hortumları kesmek olacaktır inşallah. İlk adımımız o olacaktır. Akabinde ahlaki olarak yozlaştırılmış, bozulmaya yüz tutmuş bu şehrimizin ahlaki düzelmesi için çaba sarf etmektir. Şehrimizin imar projeleri dediğimiz; sokağı, suyu ve köylerimizin yolundan şehrimizin trafiğine kadar bir sürü sorun mevcuttur. Bu sorunlara çözümlerimizi biz projelerimiz içinde maddeler halinde yer vermişiz. İnşallah bir süre sonra bunu halkımızla da paylaşacağız. Öncelikle şunu belirtelim; bizler yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Bugüne kadar da yapamayacağımız hiçbir vaatte de bulunmadık, bulunmayacağız inşallah.” dedi.

“Hizmet birlik ve beraberlik içerisinde olur”

Belediye yönetimi için sadece ismi yazılı üyelerin değil; herkesin hizmet etmesi gerektiğini belirten Kaya; “Meclis üyeleri hakkında başta de demiştik; bizim için önemli olan kadrodur. Çünkü hizmet kadro ile olur. Hizmet birlik ve beraberlik içerisinde olur. Hizmet 3-5 kişi ile yapılamaz. Hizmet bütün şehir ile birlikte yapılır. Tüm şehri yöneten bir kadro olacaktır. İnşallah kadromuzda yer alan ve yer almayan bütün partili gönüldaşlarımızın yeri aynıdır. Ancak biz yer alan kardeşlerimiz için öncelikle şehrimize daha fazla hizmet edecekleri, şehrimizi daha fazla bilebileceklerinden emin olduğumuz için onlara biraz daha öncelik hakkı tanıdık. Bundan; kadronun dışındakilerin hizmeti yapamayacağı anlaşılmamalıdır. Bugün hizmet yarışı bu kardeşlerimize düşmüştür, yarın başka kardeşlerimize bu yarış düşecektir. Bizim için bu bir hizmet yarışıdır ve inşallah layıkıyla yerine getireceğiz. Temennimiz; Allah’u Teala’nın bizi bu işte mahcup etmemesi, diğer kardeşlerimizin dualarında bizi esirgememsidir. Çünkü zor bir göreve aday olmuşuz. Şehrimiz yıllardır hizmet görmüyor. Hizmetin ötesinde de ahlaki yozlaşmanın en üst düzeyde olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bizler bu zorlukları, bu sıkıntıları bilerek bu işe adım attık.”şeklinde konuştu.

HÜDA PAR  Ergani Belediye Meclis Üyesi adayları şöyle:

HÜDA PAR  Ergani Belediye Başkan Adayı

  1. Metin Kaya

HÜDA PAR  Ergani Belediye Meclis Üyeleri - Asil

  1. Hasan Haksever
  2. Mehmet Duyu
  3. Lütfi Biçer
  4. Emrullah Yoldaş
  5. Ahmet  Karaduman
  6. Bülent Yıldız
  7. Esat Buran
  8. Ramazan Kahraman
  9. Remzi Karaduman
  10. Mustafa Yetmiş
  11. Mehmet Veysi Yüce
  12. Hikmet Ulu
  13. Senai Artık
  14. Ramazan Yakut
  15. Cahit Kıliç
  16. Mehmet Tokar
  17. Levent Kaya
  18. Mehmet Durgun
  19. Ahmet İnat
  20. Şehmus Kahraman
  21. Mustafa Kaya
  22. Selahattin Şeker
  23. Mehmet Yüce
  24. Mehmet Selim Yiğit
  25. Mehmet Kardaş
  26. İlhan Tekdemir
  27. Cuma Kurttekin
  28. Ahmet Gündoğdu

Hüda Par Ergani Belediye Meclis Üyeleri - Yedek

  1. Fuat Cennet
  2. Orhan Satılmış
  3. Mehmet Can Öncü
  4. Askeri Buran
  5. Gencay Yoldaş
  6. Mehmet Çiçek
  7. Yusuf Kaya
  8. Ayvaz Yaşar
  9. Oktay Kaya
  10. Mustafa Kurt
  11. Hüseyin İzgi
  12. Mehmet Şerin Kaya
  13. Ahmet Esat Gülyusuf
  14.  Bedran Kara
  15. Remzi Kahraman
  16. Mehmet Selim Tan
  17. Rasim Karakoç
  18. Abdulkadir Yıldırım
  19. Zülküf Gülsün
  20. Adem Gem
  21. Mehmet İsbeh Selçukhatun

Hüda Par Ergani Belediye Meclis Üyeleri - Kontenjan

  1. Mustafa Öz
  2. Nusret Kaya
  3. Hıdır Bozkurt
  4. (M. Veysi Tosun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir