• DOLAR 34.268
  • EURO 37.647
  • ALTIN 2911.616
  • ...
Silopi'de engelli vatandaşlara yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK – Silopi ilçesinde felçli ve engelli 2 kişiye duyarlı bir işadamı tarafından tekerlekli sandalye verildi.

 

Hayırsever bir işadamı, Şırnak Ticaret Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş aracılığı ile Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği’ne 2 adet tekerlekli sandalye verdi.

 

Dernek başkanı Abdullah Süer teslim aldığı tekerlekli sandalyelerinin ilkini kendi imkanları 16 yaşındaki doğuştan engelli ve felçi olan Özlem Öğren’e teslim etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Özlem Öğen’in mutluluğu yüzüne yansıdı.

 

Dernek Başkanı Abdullah Süer daha sonra 78 yaşındaki felçli ve görme engelli Diri Alav’ın evini ziyaret etti. Başkan Süer beraberinde getirdiği tekerlekli sandalyeyi Alav’ın oğlu Fikret Alav’a teslim etti.

 

Fikret Alav, “Annem için derneğe başvuruda bulunmuştuk. Allah razı olsun bize tekerlekli sandalye getirdiler. Çok memnunuz. Yardımı yapan İşadamı Metin Dündar ile aracı olan Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş ve Engelli derneğine teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Yardımlar hakkında kısa bir açıklamada bulunan Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Abdullah Süer, “Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş bizi aradı. 2 tekerlekli sandalye olduğunu söyledi. ‘Yatalak hastanız varsa size verelim’dedi. Bizde Şırnak’a giderek kendisinden teslim aldık. Bu yardımı Şırnaklı İşadamı Metin Dündar yaptı. Allah razı olsun kendisinden. Bize birkaç tane daha yardım yapacağını söyledi. Teslim aldığımız tekerlekli sandalyeleri yatalak kardeşlerimize veriyoruz. Bu tür yardımları bütün işadamlarımızdan bekliyoruz. Duyarlı olmalarını istiyoruz. Gönderilen tüm yardımlar engelli kardeşlerimize bizzat teslim ediyoruz.”diye konuştu. (Muhammed MÜLDÜR - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir