• DOLAR 34.258
  • EURO 37.593
  • ALTIN 2913.588
  • ...
HÜDA PAR`dan STK`lara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hasan Aşkın, İzmir İl Başkanı Hüseyin Şani ve il sekreteri Cengiz Dalğıç, İzmir’de faaliyet yürüten Ensar Vakfı ve Mardinliler Vakfı’nı ziyaret etti.

 Ensar Vakfı İzmir Şubesi’ne yapılan ziyarette gelen heyeti vakfın şube başkanı Mehmet Eker karşıladı. Hasan Aşkın, kendilerine parti hakkında kısaca bilgi Verdi. Ardından, geçtiğimiz günlerde parti çalışmaları kapsamında bulunduğu Bitlis’te Ensar Vakfı’nı ziyaret ettiğini söyledi. Görüşmede karşılıklı birlik beraberliğin öneminden bahsedildi.

 Gruplaşmanın önüne geçilmesi ve bütün İslami Camia ve kurumların birbiriyle yakınlaşması temennisinde bulunan Aşkın, “ tefrikadan, ayrılıktan, gayrılıktan Allah’a sığınırız. Hangi taraftan olursak olalım, en başta kardeş olduğumuzun bilincinde olamalıyız” dedi.

 Ayrıca, İslami hassasiyetlerinin en üst seviyede olduğunu vurgulayan Aşkın, yaptıkları tüm işlerde İslam’ı referans aldıklarını belirtti.

 3 büyük projelerinin olduğunun açıklayan Aşkın, bunların ‘halka yalan söylememek, emanate ihanet etmemek ve halkın malına yetim malı gibi sahip çıkmak olduğunu’ söyledi.

 Ensar Vakfı İzmir Şubesi Başkanı Mehmet Eker, HÜDA PAR’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret karşılıklı iyi temennilerle son buldu.

 Mardinliler Vakfı da ziyaret  edildi

Daha sonra HÜDA PAR Heyeti, Mardinliler Vakfı’na ziyarette bulundu. HÜDA PAR Heyetini vakıf başkanı Rasim Kahraman, vakfın yöneticileri ve vakfa bağlı diğer dernek yöneticileri karşıladı.

 HÜDA PAR heyetine güzel bir ilgi vardı. GİK üyesi Hasan Aşkın, HÜDA PAR’ın hedef ve misyonu hakkında bilgi verdi.

 Aşkın, doğruların kimden gelirse gelsin destekleyeceklerini; yapılan yanlışlara da aynı şekilde karşı çıkacaklarını dile getirdi.

 HÜDA PAR’ın sadece bir bölgeye ait olmadığının altını çizen Aşkın, partilerinin tüm kesimleri kucakladığını belirtti.

 HÜDA PAR’ın ilk teşkilatının İzmir’de kurulduğunu sözlerine ekleyen Aşkın; HÜDA PAR’ın hangi bölgelerde seçime gireceği hakkında da bilgi verdi.

 Vakıf başkanı Rasim Kahraman ise, HÜDA PAR’ı yakından takip ettiklerini dile getirerek, kendilerine başarılar diledi. (İlyas Yıldız – İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir