• DOLAR 34.277
  • EURO 37.647
  • ALTIN 2918.823
  • ...
 Havalar Nasıl Olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye`nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Karadeniz kıyıları, Bolu, Karabük, Eskişehir, Bayburt, Erzincan ve Tunceli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Karadeniz ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu`nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacak ve sıcaklı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle güney ve doğu, batı bölgelerde zamanla kuzey yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI

Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu`nun doğusunda buzlanma ve don olayı, Karadeniz ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. (12)

ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu. (17)

İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)

ADANA: Parçalı bulutlu. (22)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu.(22)

SAMSUN: Parçalı, yer yer çok bulutlu.(12)

ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu. (6)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu. (18)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve batı kesimleri ile akşam saatlerinden itibaren bölge geneli sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, İzmir ve Manisa çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla batı kesimleri çok bulutlu.

İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla kuzey ve batı kesimleri çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişehir çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kıyıları ile Bolu ve Karabük çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Bayburt çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinde Erzincan ve Tunceli çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir