• DOLAR 34.266
  • EURO 37.642
  • ALTIN 2881.93
  • ...
PKK Medyasından, Hizbullah`a Falçata İftirası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PKK/BDP yayın organlarından DİHA kaynaklı yayınlanan haber de, Diyarbakır`da 10 Şubat günü evine giden 22 yaşındaki Serbest Altaş adlı bir gencin 2 kişinin saldırısına uğrayarak yüzüne falçata atıldığı ve bunu yapanlarında Hizbullah üyesi oldukları iftirasında bulunarak yalan gündem oluşturma gayretlerini devam ettirdi.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber bölgede PKK/BDP’li çetelerin molotoflu, taşlı ve bombalı saldırılarına uğrayan mazlum ve dindar halk her fırsatta soğuk kanlılığını muhafaza etmeye çalışmış ve yeni provokasyonlara kapı aralamamak için sağ duyulu olmaya çalışmıştı.

Bölge de yaşayan Mazlum ve Mustazaf Kürt halkı başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde PKK’li çetelerin saldırılarına uğrayan Müslümanlar sergiledikleri olgun tavırlara rağmen güdümlü ve yandaş medya tarafından hep saldırgan olarak gösterilmeye çalışılmış ve de aleyhlerinde iftira da sınır tanımayan nitelikte haberler yayınlanmıştı.

Bu haberlere bir yenisini ekleyen PKK/BDP medyası Serbest Altaş’ın önce güya Hizbullah üyesi 2 kişinin, ardından da İlim-Der üyesi olan 15-20 kişilik bir grubun saldırısına uğradığı yalanını uydurmakla kalmayıp birde yüzüne falçata atıldığı iftirasında bulundu. (Hürseda Haber)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir