• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Gök:Hasta yakınları için misafirhane yapacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, sosyal projelerini açıklamaya devam ediyor. HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, Batman Belediyesini kazandıkları takdirde Batman Bölge Devlet Hastanesi yakınlarında bir refakatçi misafirhanesi yapacakları müjdesini halka verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Gök, diğer düşündükleri hayırlı sosyal projelerinden bir tanesinin de çevre il, ilçe ve köylerden gelen hastane bahçesinde veya araçlarda yatmak zorunda kalan fakir insanlara ücretsiz kalabilecekleri,  kahvaltı ve akşam yemeğinin verileceği bir konaklama merkezi olduğunu belirtti.

Gök, açıklamalarda bulundu:  “Özellikle bölge hastahanesine gelen hasta yakınları öğle vakitlerimiz kendim doktor olduğum için daha önce de defalarca bunu müşahade ettim. Hasta yakınları ellerinde dürümlerle duvar altlarında, duvar kenarlarında öğle yemeği yemek yerlerdi. Ayrıca diğer gördüğümüz manzarada akşamları refakatçi olupta bu konuda  otellere gidebilecek parası olmayan vatandaşlarımız kendi araçlarında veya hastahane bahçelerinde yatıyordu. Bizde bu hayırlı projeyle diyoruz ki; misafir yani refakatçi misafirhanesi düşünüyoruz. Kendi imkanlarımız ölçüsünce kapasitesi biraz yüksek olacağı şekilde yani en azından 40- 50 kişilik yatakları olan ayrıca günde en az 2 öğün yemek verecek örneğin kahvaltı ve akşam yemeğini vermeyi düşünüyoruz. Görüyoruz ki hasta bayan olduğu zaman dolayısıyla bayan refakatçi istiyor. Neticede erkek refakatçinin de kalabileceği bir yer olmamış oluyor. Dolayısıyla bu şekilde erkek refakatçilerin kalabileceği sığınabileceği bir misafirhane olur.”

(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir