• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Karlıova`da seçim güvenliği toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Toplantıya Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı İlçe Emniyet Müdür vekili, İlçe Jandarma Komutanı ve seçime girecek olan partilerin ilçe başkanları ile belediye başkan adayları katıldı. 

Sinevizyonda gösterilen seçim yasakları ve seçimlerde uyulması gereken kurallar izlenildikten sonra Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı bir konuşma yaptı. Konuşmasında seçimlerin huzur içinde geçmesi için partilere ve Başkan adaylarına çok işler düştüğünü vurgulayarak, seçimlerin huzur içinde geçmesi için gereken tedbirlerinde alınacağını dile getirdi.

Kaymakam Çomaklı yaptığı konuşmada “ Seçimler huzur ve güvenlik içerisinde, sükûnet içerisinde adayların birbirleri ile iletişimin yaşandığı şekilde, birbirimizle olan koordinasyonun devamı içerisinde bu toplantıyı tertip etmeyi uygun bulduk. Tertip edilen toplantıların biraz daha büyük çaplısı ilimizde yapıldı, daha büyüğü Ankara’da yapıldı. Sizlerle bu vesile ile daha iyi görüşmek ve tanışmak maksadıyla güvenlikteki arkadaşlarımızın, yani emniyetteki ve jandarmadaki arkadaşlarımızın amirleri ve komutanları ile bu istişareyi nasıl sağlayacağımızı, seçimler ile ilgili koordinasyonu nasıl sağlayacağımızı ve hukuki yasal konularda bilgilendirme yapmak adına, ayrıca sizlerin bu konudaki görüş ve tavsiyelerinizi alarak seçimlerin huzur ve sükûnet içerisinde geçmesi için temennilerde bulunmak için bu toplantıyı yapmayı uygun bulduk.” dedi. 

Toplantıda söz alan parti başkanları da birbirlerine başarılar diledikten sonra toplantıya son verdiler. Toplantıda çıkan parti başkanları ve bu partilerde aday olacak olan belediye başkan adayları bir kahvehaneye giderek burada halka seçimin kardeşlik ve dostluktan ibaret olduğunu anlatan pozlar verdi. (Bülent Temiz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir