• DOLAR 34.285
  • EURO 37.646
  • ALTIN 2917.13
  • ...
Batman`da  endeks okumaya takviye eleman
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(DEDAŞ) bünyesindeki taşeron firma, endeks okuma ve açma-kapama biriminde eleman artışına gitti. Yeni alınan 35 kişiyle birlikte çalışan sayısının 96’ya çıktığını belirten firma yetkilileri, amaçlarının Batman’a en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade ettiler.

Firma yetkilileri, çalışanlarıyla birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ettiklerini belirterek, “ Endeks okuma ve açma kapama biriminde çalışan arkadaşlarla uyum içinde çalışıyoruz. Hedefimiz tabi ki Batman’a iyi ve seri hizmet verebilmektir. Vatandaşlarla da iyi bir diyalog içindeyiz. “ ifadelerini kulandılar. 

İşsizliğin yoğun olarak görüldüğü Batman da ihtiyaç dâhilinde eleman artışına gidebileceklerini belirten taşeron firma yetkilileri, şunları aktardılar;“ Son günlerde söylenenlerin aksine hiçbir arkadaşımız işten çıkarılmadı. Aksine kadromuzu deneyimli elemanlarla takviye ettik. Bu arkadaşlarımız dün itibariyle sahaya indi. Birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan nadir şirketlerden biriyiz. Batman daha seri ve kaliteli hizmet alacaktır.” 

İşe alınan 35 kişinin kısa sürede eski işçilerle kaynaşması firma yetkilileri tarafından takdir görürken, eski ve yeni çalışanlar objektiflere birlikte poz verdi.(Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir