• DOLAR 34.26
  • EURO 37.617
  • ALTIN 2909.561
  • ...
HÜDA PAR Mahalle Mitinglerine Devam Ediyor-FOPTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – HÜDA PAR’ın Şanlıurfa’da seçim çalışmaları devam ediyor.  Urfa’ya bağlı köyleri dolaşan partililer il merkezinde ise evleri tek tek geziyor. İlçe merkezinde seçim çalışmalarını düzenleyen HÜDA PAR’lılar zaman zaman mahalle mitingleri düzenliyor. 

HÜDA PAR Eyüp Nebi Mahallesi’nde bir miting düzenledi.  Mehmet İşlek’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mitingde bir konuşma yapan HÜDA PAR Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Emin Güneş, hareketlerinin asıl amacını ve hedeflerini anlattı. 

Eyüp Nebi Mahallesinin sıkıntılarını dile getiren HÜDA PAR Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kışlar, kocaman bir mahallede bir okulun bir sağlık ocağının ve caminin olmadığını belirtti.

Eyüp Nebi Mahallesinde oturan ailelerin yalnız başına çocuklarını okula gönderemediğini söyleyen Kışlar, “Çünkü mahallenin yanında uluslararası bir yol olan Akçakale yolu geçiyor. Aileler bu mahallede okul olmadığı için çocuklarını başka mahallelerdeki okullara göndermek zorunda kalıyor. Bu da ailelerde çocuklarına araba çarpar endişesi meydana getiriyor.” İfadelerini kullandı. 

Belediyeyi kazanmaları durumunda belediyenin kapısına  “Rüşvet alan da veren de melundur.” Hadisini yazacaklarını kaydeden Kışlar, “Yıllardır hizmet torpili olan, zengin olan, ya da bir şekilde belediyede kayırma yapılan mahallelere gidiyor. Biz belediyenin malını yetim malı gibi koruyacak ve sahip çıkacağız. Bunun bedeli ne olursa olsun.” dedi.

(Mehmet Demir-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir