• DOLAR 34.283
  • EURO 37.553
  • ALTIN 2895.995
  • ...
Çınar Belediyesinden ISO 9001 kaliteli hizmet!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Çınar belediyesi resmi internet sitesinde, belediyenin uluslararası standartlarda kaliteli hizmet üretme belgesi olan İSO TS-EN-ISO 9001:2008 ‘Kalite Yönetim Sistem Belgesi’ aldığı duyuruldu.

 

Çınar ilçe merkezindeki cadde ve sokakların manzarası köylere taş çıkarır cinsten olduğunu belirten ilçe halkı, söz konusu belgenin hangi hizmetler için verildiğini merak etiğini ifade etti.

 

İlçede esnaflık yapan Hikmet Tura belediyelerin hizmet yerleri olduğunu fakat şu ana kadar yönetime gelen hiçbir belediyenin halka hakkıyla hizmet etmediğini söyledi. Tura, belediyenin aldığı kalite belgesinin yerinde olup olmadığını görme isteyenlerin Çınar'ın cadde ve sokaklarına bakabileceklerini dile getirdi.

 

Belediyelerin halka altyapı-üstyapı, su kanalizasyon, kaldırım, yol yapması gerektiğini belirten Tura, altyapı yetersizliğinden dolayı yağmurlu havalarda suların evin içine dolduğunu ifade ederek halkın şu ana kadar layık olduğu hizmeti alamadığını söyledi.
 

 

İlçe esnafından Adem Yaşar ise, belediyenin kaliteli hizmet yaptığına dair bir belge aldığını duyduğunu, bir esnaf olarak şu ana kadar ne altyapı, nede üstyapı hizmeti görmediklerinin altını çizdi.
 

 

Yaşar, bu belgeyi verenlerin neye göre verdiğini, ne amaçla verdiğini anlamadığını ifade ederek belgenin gerçekliğini merak edenlerin Çınar’ın cadde ve sokaklarını dolaşarak bunu görebileceklerini ifade etti.  (Vedat Aydın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir