• DOLAR 34.283
  • EURO 37.553
  • ALTIN 2895.995
  • ...
SP`den HÜDAPAR`a geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Saadet Partisi Kızıltepe İlçe Koordinatörü M. Salih Kahraman, AGD İlçe Koordinatörü Ahmet Zeray, ÖĞDER İl Başkanı M.Sait Aslanhan, AGD İlçe Başkanı İzzettin Yel ve beraberindeki heyet, HÜDAPAR Kızıltepe ilçe teşkilat binasına yapılan taşlı saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

M. Salih Kahraman, “Bizim niyetimiz hayırlı olsuna gelmekti, önce seçimlerin İslam alemi için hayırlı olması dileklerinde bulunan kahraman, ayrıca HÜDAPAR Parti binasına yapılan taşlı saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yapılan saldırıların siyasette yeri yoktur, hepimiz kardeşiz kardeşçe bir arada yaşamasını öğrenmemiz lazım.” dedi. 

HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, “Rahmetli Erbakan güzel bir siyasi çizgi çizmişti, projeleri güzeldi örneğin D8 projesi uygulansaydı belki şimdi İslam alemi bu durumda olmazdı." ifadelerini kullandı.

Ziyaret heyetin beraberinde getirdiği kitap ve dergileri Mahmuk Kılınç’a hediye etmesi ve karşılıklı olarak halkın selameti, huzuru için temennilerde bulunulmasıyla sona erdi.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir