• DOLAR 34.262
  • EURO 37.495
  • ALTIN 2913.87
  • ...
Akçakale`de seçim güvenliği toplantısı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Yerel seçime girecek belediye başkan adaylarıyla makamında bir araya gelen Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat, “İlçemizde barış ve kardeşlik ortamında geçecek bir seçim arzuluyoruz” şeklinde konuştu. 

Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat başkanlığında gerçekleşen seçim güvenliği toplantısında; Akçakale Emniyet Müdürü Sunay Balıklıkaya ve Jandarma Komutanı Cem Yılmaz da hazır bulundu. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim güvenliği toplantısı yapmayı kararlaştırdıklarını kaydeden Fırat, tüm belediye başkan adaylarının toplantı davetine icabet etmesinin olumlu olduğunu kaydetti. Fırat, “İlçemizde barış ve kardeşlik ortamında geçecek bir seçim arzuluyoruz” şeklinde konuştu. 

Gerçekleşen seçim güvenliği toplantısına; Hür Dava Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Aydın, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan, AK Parti Belediye Başkan Adayı A.Hakim Ayhan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İsa Kurt ve Barış ve Demokrasi Partisi Belediye Başkan Adayı Mahmut Güç, katıldı. (İbrahim Yılmaz İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir