• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
HÜDA PAR`ın köy ziyaretleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN  - HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. M. Mehdi Oğuz; HÜDA PAR Erciş Belediye Başkan Adayı Halil Caroz, HÜDA PAR Erciş İçe Başkanı Musa Demir ve çok sayıda partililerle beraber köyleri ziyaret etti. 

Seçim çalışmaları kapsamında Erciş’e bağlı Hacıkaş köyü, Derimevi ve Süleyman mezrasına ziyaret gerçekleştiren Oğuz, “Erciş ilçemizde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.” dedi. 

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oğuz, Mustazaf-Der’in İl Başkanlığını yürüttüğünü ve Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörlüğünü yaptığını dile getirerek bu STK’larla Van’a hizmette bulunduğunu ifade etti. Oğuz, “Belediyeleri kazandığımız takdirde hizmetlerimiz kat kat artacak.”ifadelerini kullandı. 

HÜDA PAR’ın  halkın menfaatini koruyacağını, halka hizmet edeceğini belirten Oğuz, partilerinin gençlere sahip çıkarak gençleri bataklığa girmekten koruyacağını ve mevcut ifsadı engelleyeceğini belirtti. Oğuz, “Genel olarak baktığımızda çocuklarımız İslami ahlaktan ve terbiyeden yoksundur.” Şeklinde konuştu. Bu nedenle halktan destek beklediklerini söyleyen Oğuz, “Bizler bu ahlaki yozlaşmanın önüne geçmeye çalışacak ve gençlerimizin ıslahı için elimizden geleni yapacağız. Ama bu konuda halktan destek istiyoruz. Tek başımıza yapamayacağımızı bildiğimiz gibi bunun halkımızın desteğiyle olacağının da farkındayız.” diye kaydetti. 

Kendi köyüne Büyükşehir adayının gelmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Hür Dava Partisi Erciş Belediye Başkan Adayı Halil Caroz da “Sohbet odaları yapıp köylülerimizin dertlerini dinleyeceğiz. Gençlerimiz şuan bataklıkta, parklarda, kafelerde birçoğu eroin, hap, esrar kullanıyor amacımız onları bu kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır.” dedi. 

HÜDA PAR’ı destekleyeceklerini ifade eden köylüler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir