• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Ülkenin ilkeli siyaset yapan siyasi oluşumlara ihtiyacı var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Artuklu Belediye Başkan Adayı Avukat Yahya Turan ve beraberindeki heyet ile birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü, Kadim Akademi Derneği, USTAT, MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti ve Ensar Vakfı yetkilileri ile ayrı, ayrı seminer ve toplantılar düzenledi. 

Mahmut Kılınç ve beraberindeki heyet, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Serdar Bedi Omay`ı ziyaret etti. Kılınç, HÜDA PAR’ın kuruluşu, amacı ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yaklaşık bir saat süren karşılıklı görüşmede gündemle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Memnuniyetlerini dile getiren Serdar Bedi Omay, ülkenin bu ilkeler çerçevesinde siyaset yapan bir siyasi oluşuma ihtiyacı olduğunu belirtti. 

Kılınç, kadim akademi derneği yetkilileri ile kadim akademi derneği toplantı salonunda dernek yetkilileri ile olumlu bir havada bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.

Daha sonra USTAT idarecileri yerel ve ulusal basın mensupları ile ÜSTAT toplantı salonunda yaklaşık 1,5 saat bilgilendirme seminer tarzında  toplantı yapan HÜDA PAR heyeti,  ÜSTAT yetkilileri ve basın mensuplarından gelen sorular Mahmut Kılınç tarafından cevaplandırıldı  toplantı karşılıklı nezaket çerçevesinde müspet ve sıcak bir havada gerçekleşti. 

Ayrıca MUSİAD yetkilileri ile bir araya gelen Kılınç, daha sonra İlim Yayma Cemiyeti ve Ensar vakfı yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulundu. Görüş istek ve eleştirileri dinleyen  Kılınç, HÜDA PAR`ın ilke, hedef ve siyasi stratejilerini halkımızla paylaştıkça halkımızın  partimize olan teveccühünü görmek bize daha da güç veriyor.” dedi.   (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir