• DOLAR 34.175
  • EURO 37.209
  • ALTIN 2934.165
  • ...
Gök, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, ziyaretlere tüm hızıyla devam ediyor. HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Gök ve beraberindeki partililer, öğle saatlerinde 1. Cadde esnafını tek tek ziyaret etti. Ziyaret esnasında Gök ve beraberindeki partililer, esnafa parti broşürü dağıttı. 

Görüşme esnasında esnafın sıkıntısını da dinleyen Gök, belediyeyi kazandıkları takdirde tüm esnafın sorunlarıyla ilgileneceklerini söyledi. Gittiği her esnafta partilerinin amacı hakkında konuşan Gök, partilerinin hizmet partisi olduğunu ve kesinlikle rüşvete izin vermeyeceklerini belirtti. Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Gök, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini iletti. 

Ziyaret ettiği esnafların yoğun ısrarı üzerine bir kaç iş yerinde oturup esnafla konuşan Gök, esnafın sorunlarını dinleyip parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Buradaki tüm esnafı tek tek gezen Gök ve beraberindeki partililer, ziyaretleri esnasında Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP)’yi de ziyaret etti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir