• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 22 Ağustos 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

5 OCAK GAZETESİ: AK Partili kadınlardan sokak çocuklarına iftar
AK Parti Adana İl Kadın Kolları, Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği bünyesindeki çocuklara iftar yemeği verdi. Program Asma Altı Kebap Salonun da gerçekleşti.

Ceyhan`da Sakalı Şerif ziyarete açılacak
Kadir Gecesinde vatandaşların rahatlıkla ibadet edebilmesi için Ceyhan`da 2 cami sabaha kadar açık olacak. Sakalı Şerif, 27 Ağustos Cumartesi günü Ceyhan`da ziyarete açılacak

BÖLGE GAZETESİ: Bayramınızı zehir etmeyin.
Ramazan bayramına günler kala uzmanlar, sokakta satılan şeker ve çikolatalar konusunda uyardı.

Çocukların şeker bayramı diye adlandırdığı Ramazan Bayramı`nın vazgeçilmezleri şekerlemeler ve çikolatalar, bu yıl sağlığı tehdit edecekmiş gibi görünüyor. Adana`nın en kalabalık noktalarında sokakta satılan şekerlemelerin adeta pimi çekilmiş bir bomba gibi olduğunu belirten uzmanlar, sıcakta eriyen şekerleme ve çikolataların mikrobal yükünün artacağını, bunun üstüne bir de araçların toz, toprağı ve egzoz dumanının bayramı zehir etmeye yeteceğini ifade ettiler.

Ulaşım pahalandı
Ulaşım Koordinasyon Merkezi (OKOME) Adana`da toplu taşıma ücretlerine yüzde 10 civarında zam yapılmasına karar verdi. Minibüs de, öğrenci ücreti 1.40 sivil ise 1.50 kuruş oldu.

Topçuoğlu`nun Mirasını Yaşatacağız
Mavi Marmara Gemisinde İsrail askerlerinin saldırısında şehir düşen Adanalı Çetin Topçuğlu adına Ramazan`ın 10`uncu gününden bu yana iftar yemeği programı düzenleniyor.
Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir