• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Karlıova MHP İlçe Teşkilatı istifa etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

BİNGÖL- Karlıova MHP İlçe teşkilatı yönetiminde bulunan 10 yönetim kurul üyesi, partilerinden istifa ettiklerini bir dilekçe ile ilçe Başkanlığına vererek kamuoyuna duyurdu. Yaşanan  istifalar sonrasında istifa eden bir başkan yardımcısı ve 9 yönetim kurul üyesi, ayrıca bir basın toplantısı düzenledi.

 

Yapılan basın açıklamasında Karlıova'da partilerinin kendilerinden habersiz bir şekilde gösterdikleri Belediye Başkan adayı için bu kararı aldıklarını söyledi. Gösterilen adayın parti menfaatine uymadığını ayrıca partilerine zarar verdiklerini dile getirdi.

 

Yapılan Basın açıklamasında şu  ifadeler yer aldı:

 "Kamuoyuna ve Basına... MHP İlçe teşkilatı yönetiminde bulunduğumuz görev bu saat itibari ile sona ermiştir. Partimizin bize danışmadan bir hayali Başkan adayı çıkardığını dün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayız. Yıllardır davasını güttüğümüz Milliyetçi Hareketin verdiği ağırlıkla görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Fakat partimiz bir tuzağa çekildiğini ve bu tuzağın parti menfaatleri dışında bir yol aldığını gösterilen Başkan adayı ile gördük.

Milliyetçi Hareketin birer savunucuları olarak yıllardır ilçede büyük sıkıntılar ve tehditlere rağmen hiç bir zaman görüşümüzden vazgeçmedik. Bingöl il teşkilatı hangi mantık ve gerekçe ile böylesi sıkıntılı bir ortamda hayali bir Başkan adayı gösterdiğini anlamış değiliz. Gösterilen aday tamamıyla partimize zarar vermektedir bu nedenle yönetim kurul üyeleri olarak istifalarımızı ilçe Başkanımıza ve İlçe seçim kuruluna veriyoruz kamuoyuna saygılarla.”  

 

İstifa eden Yönetim kurulu üyelerinin, Başkan Yardımcısı Şevket Demir, Yönetim kurul üyeleri Erol Bingöl, Cemil Özmen, Kasım Demir, Vedat Ülker, Adem Olgun, Sıdık Şahin, Hikmet Bingöl, Abdulkadir Dündaran, Ahmet Sümbül  oldukları bildirildi.  (Bülent Temiz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir