• DOLAR 34.261
  • EURO 37.565
  • ALTIN 2896.22
  • ...
Aile eğitim seminerine katılan velilere sertifika
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen ‘7-19 Yaş Aile Eğitimi’ seminerine katılan 15 anneye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen sertifika törenine Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alaattin Çetin, Okul Müdürü Abdurrahim Kusen, Rehberlik Araştırma Müdürü Hüseyin Yaz ve çok sayıda veli katıldı.

 

‘7-19 Yaş Aile Eğitimi’ hakkında yapılan sunumun ardından Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa bir konuşma yaptı.

 

Aile seminerinin velilerle çocuklar arasındaki diyaloga katkısı olacağını belirten Akboğa, “Sizler en değerli varlığınız çocuklarınız için gösterdiğiniz fedakârlığın daha iyisini göstermek için bu seminere katılarak çocuklarınızı ne kadar çok sevdiğinizi ve önemsediğinizi göstermiş oldunuz. Sizleri ve bu çalışmalarda emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından seminerine katılan annelere sertifikaları verildi. Sertifika töreni sonrası törene katılanlara yapılan ikramla sona erdi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir