• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Turgut: Halkımız oyunu Hak olana ve hak edene verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, Alipınar ve Körhat Mahallelerinde esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi ve görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkan Adayı Turgut’a Bağlar esnafı büyük teveccüh gösterip hayır dualarında bulundu. 

HÜDA PAR Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, Bağlar esnafını  ziyareti sırasında, "Bu halk için hayırlı olan ne ise Allah onu nasip etsin’ dualarını siz değerli halkımızdan bekliyoruz. Halkımız bu duayı ederse, sandık başına geldiği zaman da, vicdanının sesini dinleyecek ve Allah’ın izni ile oyunu hak olana ve hak edene verecek.” dedi. 

Bağlar Belediye Başkan Adayı Turgut’a hayır dualarında bulunan halk, huzur ortamı istediklerini, çatışma ortamı istemediklerini söyleyerek, halkın huzurunu bozmaya çalışanlara fırsat vermemesi için Allah’a dua ettiler.

“Rabbim hayırlı olanı kılsın”

Bağlar esnafını ziyaret eden Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, “Biz halkımızdan oy istemiyoruz. Bizler HÜDA PAR olarak halkımızdan dua talep ediyoruz. Bu halk için, bu millet için, dinimiz ve dilimiz için, çocuklarımızın geleceği için, kısacası ‘Bu halk için hayırlı olan ne ise Allah onu nasip etsin’ dualarını siz değerli halkımızdan bekliyoruz. Halkımız bu duayı ederse, sandık başına geldiği zaman da, vicdanının sesini dinleyecek ve Allah’ın izni ile oyunu hak olana ve hak edene yani ehil olana verecek.” dedi.

"Allah sizi muvaffak etsin”

Ziyaret esnasında Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut’a büyük teveccüh göstererek hayır dualarında bulunan Diyarbakır esnafı, “Allah sizleri muvaffak etsin, Allah yolunuzu açık etsin ve Allah her daim yardımcınız olsun. Sizleri hak yoldan ayırmasın ve size belediyelerin anahtarlarını nasip etsin ki bu halk hizmet görsün. Çünkü herkes de biliyor siz eğer başa gelirseniz halka hizmet edecek ve bunun yanında halkın tek kuruşunu bile yemeyeceksiniz. Allah sizi muvaffak etsin” şeklinde dualarda bulundu. 

“Halkın huzuru bozulmasın, çatışma ortamı olmasın”

Bağlar Belediye Başkan Adayı Turgut, esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinlerken, talep ve önerilerinin de dikkate alınacağını söyledi. Genel olarak huzur isteyen halk, çatışma istemediğini belirterek, “Herkes fikrini anlatmada özgür olsun, herkes kendini anlatsın. Bu herkesin hakkıdır. Ama bunu yaparken kaos ortamı oluşturmadan, karşıt fikirli partiye saldırı yapmadan yapsın” şeklinde konuştu. 

Fikir beyan etmede özgürlüğün olması gerektiğine vurgu yapan Turgut, “Kim bu halkın kötülüğünü istiyorsa, kim kaos ortamı istiyorsa, halkın huzurunu bozuyorsa, kendisi dışındakileri istememekle birlikte karşıt fikirlilere saldırıyorsa Allah onlara fırsat vermesin. Kim ki bu halkın huzuru için çaba sarf ediyorsa, hem dünyada hem de ahirette bu halkın mutluluğu ve refahını istiyorsa Allah onları muvaffak etsin, onlara yardım etsin” ifadelerini kullandı. 

Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, esnaf ziyaretleri esnasında, yol üzerinde bulunan BDP seçim bürosuna, Sağlık Ocağına ve okula da ziyarette bulunuldu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir