• DOLAR 32.53
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2455.39
  • ...
Yeminli Türkiye düşmanları bunların yaptıklarını yapmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu`nda düzenlenen, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Toplantısı`ndaki konuşmasında, yeni Türkiye için sürdürdükleri yolculuğa yeni bir güçle devam ettiklerini belirtti.

Başbakan Erdoğan, 30 Mart 2014 Seçim Beyannamesi`nin, "katılımcı belediyecilik", "kültürel belediyecilik", "sosyal belediyecilik", "çevre dostu belediyecilik" ve "hizmet belediyeciliği" olmak üzere 5 ana başlıktan oluştuğunu bildirdi.

30 Mart yerel seçimlerinin ülkeye, millete, tüm şehirlere, ilçe, belde ve köylere, dünyaya ve insanlığa hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Rabbim bizleri utandırmasın, Rabbim bu kutlu yolculukta bizleri korusun, her türlü tehditten, tehlikeden esirgesin diye dualar ediyorum" dedi.

Erdoğan, 27 Mart 1994`te İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına seçildiğini anımsatarak, şunları söyledi:

"Seçileceğimizi beklemiyorlardı. İstanbul`un bizi tercih edeceğini tahmin etmiyorlardı. 28 Mart sabahına kadar bizim seçilmiş olduğumuza ihtimal vermiyor, kendilerince zaferlerini ilan ediyorlardı. Hiçbir tartışmaya mahal bırakmayacak bir neticeyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildik. Çok farklı şeyler ifade ettiler. Kalktılar şunu söylemeye başladılar, yapamayacağımızı, beceremeyeceğimizi, başarılı olamayacağımızı iddia ettiler. Köşelerinden, manşetlerinden bu şekilde yazdılar, çizdiler. Her türlü tuzağı kurdular. Hükümet gücünü kullanarak, devlet gücünü kullanarak başarısız olmamız için ellerinden geleni yaptılar ama biz İstanbul için aşkla çalıştık, sevdayla çalıştık, tutkuyla çalıştık ve orada tarih yazdık."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir