• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
CHP`de Bir İstifa Şoku Daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP`li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz`in uzun süren liste tartışması sonrasında CHP Sarıyer İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri ile ilgili aday listesini saat 17.00`de İlçe Seçim Kurulu`na elden teslim edemedi. İlçe Seçim Kurulu`ndaki görevliler CHP teşkilatının gönderdiği faksı imzalayarak onaylamak durumunda kaldı. CHP`nin listesi İlçe Seçim Kurulu`na gecikmeli olarak teslim edilmesi sonrası tutanak tutuldu.

CHP`nin belediye meclis üyelerinin isimlerinin bulunduğu listenin orijinal nüshasını yazılı olarak ve bir disk içerisinde elden İlçe Seçim Kurulu`na teslim edemesi sonrası Ak Parti harekete geçti. Listenin sadece faks yoluyla İlçe Seçim Kurulu`na teslim edilmesine Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir itiraz etti. İtiraz sonrası CHP meclis üyelerinin seçime girmeleri riske girdi.
İl Seçim Kurulu`nun Ak Parti`nin itirazını önümüzdeki günlerde karara bağlaması bekleniyor.

LİSTE KRİZİ İSTİFA GETİRDİ
CHP`li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç`in, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz tarafından hazırlanan listeye kendi yakınlarını ve tanıdıklarını yerleştirmesi CHP Sarıyer İlçe Teşkilatı`nda krize sebep oldu. Genç ile Deniz birbirine girerken tartışmalar istifa getirdi.

Mehmet Deniz, yaşanan sert tartışmalar sonrasında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Mehmet Deniz, istifa gerekçesini daha sonra düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağını ifade etti.

Bu karar CHP Sarıyer İlçe Teşkilatı`nda deprem etkisi yaratırken yönetimin de Başkan Deniz`le birlikte istifa edeceği öğrenildi.

Haber7

Bu haberler de ilginizi çekebilir