• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Bakan Şimşek, Batman'da spor tesislerini inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN –Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TPAO’daki Petrolspor tesislerinde incelemede bulundu. Bakan Şimşek’e ziyaretlerinde Vali Yılmaz Arslan, TPAO İl Müdürü Gökhan Akın, bazı kurum müdürleri eşlik etti.

 

Şimşek’e tesis ile ilgili TPAO İl Müdürü Gökhan Akın bilgi verdi. Spor tesislerini gezen Şimşek, burada sporcularla kısa süre sohbet etti. TPAO İl Müdürü Gökhan Akın, ziyaret gezisinin ardından Şimşek’e Petrolspor forması hediye etti.

 

Burada basına kısa bir açıklama yapan Bakan Şimşek, “Türkiye Tenis Federasyonu bildiğim kadarıyla bir tesis yapma aşamasındadır. Tenisinde Türkiye’ye yaygınlaştırılması noktasında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bir iradesi var. Tenis Federasyonu bu konuda büyük bir çaba gösteriyor. Bildiğim kadarıyla Ağrı’da önemli bir turnuva yapıldı. Oralarda güzle tesisler yapıldı. Bizde dedik ki Batman’daki gençler için farklı alternatifler ortaya koyalım dedik. O noktada bir çaba var ve yer tahsis edildi. TPAO, özellikle futbol, basketbol, güreş ve atletizm de büyük başarı gösteriyor. İnanıyorum kısa zamanda Avrupa şampiyonları da Batman’dan çıkacak. Onun için tesisler önemlidir. Her alanda Batman’da spor dallarında bir başarı var.” dedi.

 

Şimşek, yaptığı incelemenin ardından Çamlıca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir