• DOLAR 32.542
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2444.345
  • ...
Bitlis`te tablet bilgisayar dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Bitlis’te Fatih Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere 110 adet tablet bilgisayar dağıtıldı. Bitlis Hikmet Killer Fen Lisesinin konferans salonunda düzenlenen programla dağıtılan tabletin yanı sıra Bitlis’te toplam 54 bin adet tablet dağıtılacağı belirtildi.

Dün itibariyle merkeze alınan Vali Yurdakul, burada yaptığı konuşmada, baştan beri teknolojiye önem veren bir yönetici olduğunu belirterek, “Bugün bu tabletlerin dağıtım töreninde sizlerle birlikte olmaktan ve bunun heyecanını yaşamaktan gerçekten gurur duyuyorum. 

Bu okulumuz bütün yönleri ile sadece ilimizde değil bölgemizde de adından söz ettiren bir okulumuzdur. Biliyorum ki bu tabletler siz değerli öğrencilerimizin bilginizi ve ufkunuzu arttırmanıza yardımcı olacaktır. Zaten öğretmenlerimiz bu konuda çok yetenekli ve nitelikli arkadaşlarımızdır” dedi. 

Yurdakul, konuşmasının ardından öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayarlarını vererek bilgi dolu günlerde kullanmaları temennisinde bulundu. aynı zamanda programda tele konferansla Başbakan tablet alan öğrenci ve öğretmenlere başarılı olmaları temennisinde bulundu.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir