• DOLAR 34.29
  • EURO 37.518
  • ALTIN 2928.478
  • ...
HÜDA PAR Bitlis'te ziyaretlerini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Hür Dava partisi (HÜDA PAR) Bitlis Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Kalabalık heyet esnafı tek tek ziyaret ederek parti broşürünü dağıttı.

 

Esnaf ziyaretinde esnafın sorunlarını dinleyen HÜDA PAR Muş Belediye Başkan Adayı Karakaya, bugüne kadar yapılması gerekip de yapılmayan tüm hizmetleri halkımız HÜDA PAR belediyeciliğiyle göreceğini söyledi.

 

Açıklamasının devamında Karakaya, günü kurtarma adına yapılan yanlış ve halkı aldatıcı projelerin yeniden gözden geçirileceğini belirterek şunları söyledi: “Bugüne kadar yapılan hiçbir projede halka danışılmadan Bitlislilerin görüşleri alınmadan yapılmıştır. Yapılan bu yanlışlıklar esnafımızı mağdur edeceği gibi, halkımızı da zor durumda bırakacaktır. Esnafımızı dolaşıyoruz, dertlerini dinliyoruz. Maalesef sabah iş yerini açıp sıftah etmeden kapatan esnafımız vardır. Evine ekmek götüremeyecek kadar mağdur ama onurlu ve izzetli vatandaşlarımız vardır. Maneviyatı tahrip edilmiş, uyuşturucu bataklığına müptela olmuş gençlerimiz vardır. “

 

HÜDA PAR olarak hem maddi hem manevi sorunları çözmek, halkın huzurunu, güvenliğini ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için tüm gayretleriyle çalışacaklarını belirten Karakaya, “Esnafımızla, işçimizle, memurumuzla, köylümüzle, bürokratımızla,  siyasi partilerimizle, milletvekillerimizle, âlimlerimizle, kanaat önderlerimizle istişare halinde maddi ve manevi olarak yeniden yaşanılabilir bir Bitlis’i inşa ve ihya edeceğiz.” Diye esnafla sohbet etti.

 

Büyük teveccühle HÜDA PAR heyetini karşılayan esnaf, ikramda bulunarak sorunlarını aktarıp, yaşanan ve yaşanacak mağduriyetlerini dile getirerek HÜDA PAR’ı destekleyeceklerini belirtiler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir