• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Ataması yapılan öğretmenlere seminer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman’a atamaları yapılan ve görevlerine yeni başlayan öğretmenlere Fatih Anadolu Lisesi toplantı salonunda uyum semineri verildi.

 

3 gün süren uyum seminerlerinin ilk gününde Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Atmalar ve uyum seminerlerinde görevli öğretmenler ile mesleğe yeni atanan genç öğretmenler katıldı.

 

Seminerin açılış konuşmasını Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa yaptı.

 

Akboğa konuşmasında öğretmenlere hitaben, “Artık yeni bir hayata başlayacaksınız ve sizler gelecek nesillerin rol modeli olarak toplumdaki yerinizi alacaksınız. Öğretmenlik dünyanın en saygın mesleği ve siz her zaman bu saygınlığı en iyi şekilde korurken, aynı zamanda da sorumluluğunuzun bilinciyle eğiteceğiniz öğrencilerinize nitelikli bir eğitim verme gayreti içine olun. Unutmayın ki ebeveynlerin dışında bir çocuğa karşı fedakârlık yapan meslek, ancak ve ancak öğretmenliktir. Sizler kutsal bir görevdesiniz çünkü öğretmenlik mesleği aydınlık bir geleceğin en önemli ayağıdır. Size düşen büyük görevin bilinciyle bu gün başladığınız öğretmenlik mesleğinizi en iyi şekilde icra edeceğinize inanıyorum.” diye konuştu.

 

Genç öğretmenlere uyum seminerlerinde Milli Eğitim Bakanlığı ve bağlı taşra teşkilatı ve işleyişi ile ilgili bilgi verildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2013-2014 Eğitim-Öğretim döneminin 2. yarısının başlamasıyla, Batman ve ilçelerine toplam 313 yeni öğretmen ataması yapılmıştı.  (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir