• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...
`Getirilecek salavatların ortağı oldum, mutluyum`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – 2014 yılı kutlu doğum etkinlikleri kapsamında yapılan Salavat Kampanyası Afiş Tasarım Yarışması’nda  birinci olan Hayrettin Cens duygularını İLKHA’ya anlattı.

Salavat Kampanyası Afiş Tasarım Yarışması’ndan daha önce haberinin olmadığını ve bir arkadaşının kendisine haber vermesiyle yarışmadan haberdar olduğunu belirten Cens, “Uzun yıllardır sivil toplum kuruluşlarına manevi olarak tasarım noktasında hizmet vermekteydim. Söz konusu Kutlu Doğum  ve Allah Resulu olunca bu çalışmada benimde olmam gerektiğini düşündüm ve bu duygularla çalışmaya katıldım.” dedi. 

Sonuçlar açıklanınca her Müslüman genç gibi kendisininde çok büyük bir gurur duyduğunu dile getiren Cens, “Evvela uzun yıllardır  Batman’da ve bölgede gerçekleştirilen kutlu doğum etkinliklerini ben de uzaktan bir katılımcı olarak izlemekteydim. Her zaman düşüncemde bu organizasyonun bir parçası olma duygusu vardı. Büyük bir mutluluk duydum . Bu sene geçekleştirilecek olan bu etkinlikte Allah Resulu için getirilecek her salavatın ortağı olmuş oluyorum bu anlamda çok mutlu oldum.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir