• DOLAR 32.481
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2441.34
  • ...
HÜDA PAR Silvan`da gazetecileri ziyaret etti-FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Silvan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Ortaç, ilçe başkanı Sıtkı Batı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Silvan’da faaliyet gösteren yerel gazetecileri ziyaret etti. 

Ziyarette HÜDA PAR’ın programı ve hedeflerini anlatan Ortaç, “Bizim en büyük isteğimiz huzur, barış ve kardeşliğin tahsis edilmesidir.” şeklinde konuştu. 

Silvan’ın bin 400 yıla yakındır İslam’la şereflendiğini ve 140 yılı aşkındır belediye olduğunu ifade eden Ortaç, şimdiye kadar gelen belediye başkanlarının görevlerini hakkıyla yerine getirmiş olması durumunda daha iyi konumda olabileceğini kaydetti. 

Hizmet yapmayan belediye başkanlarını eleştiren Ortaç, “Belediyenin malı yetim malıdır gözüyle bakmış olsalardı ve her birinin bir dikili taşı olsaydı şimdi bu güzelim memleket güllük gülistanlık olurdu.” Dedi. 

"Bu memleketin huzura ve hizmete ihtiyacı var"  

Ülkenin huzura ihtiyacı olduğunu kaydeden Ortaç, “Bu memleketin huzura ve hizmete ihtiyacı var.  Biz seçim süresince kimseye boş vaatlerde bulunmayacağız. Biz, her hangi bir siyasi partiye de rakip değiliz, biz hizmete talibiz.  Biz bu halka hizmet etmek için yola çıktık. Bizim belediyecilik anlayışımızda, belediye kapısı bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacaktır.” Şeklinde konuştu. 

Silvan`ın bütün sokaklarını, caddelerini ve köylerini dolaşarak halkı dinleyeceklerini ifade eden Ortaç, “sorunları halkımızdan dinleyip, halkımızla birlikte çözüm bulmaya çalışacağız.”dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir