• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
HÜDA PAR üyesinin evine ses bombası atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus’ta HÜDA PAR üyesi Hüseyin D`nin evine gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ses bombası atılarak saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam 02.00 sıralarında Şahin Mahallesi`nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından HÜDA PAR üyesi Hüseyin D`nin evinin penceresine bırakılan ses bombası gece büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın şiddeti ile pencereleri camları kırılırken, PVC’ler ise yerinden söküldü.

Gece bırakılan bombanın büyük bir gürültüyle patladığını belirten Hüseyin D, "Saldırı gece yapıldı. Durumu polise bildirdik. Polis gelip inceleme yaparak ifadelerimize başvurdu. Biz de yapanlardan şikâyetçi olduğumuzu kendilerine söyledik” dedi.

“Bu saldırının inancıma yönelik olduğunu düşünüyorum”
Ev sahibi ise olayın gece saat 02.00’de meydana gelen patlamanın ilk anda başka yerden geldiğini zanettiğini ancak saldırının kiracısı olan Hüseyin D’ye ye yapıldığını daha sonra öğrendiğini ifade ederek, “Olayı kim ya da kimler yapmış bilmiyorum. Ama bu mahallede 15 yıldır kalıyorum, kimseyle sorunum olmamıştır. Herkes benim mütedeyyin bir kişiliğe sahip olduğumu biliyor. Bu saldırının inancıma yönelik olduğunu düşünüyorum.” diyerek yapanlara tepki gösterdi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.  (A. Hakim Kurt - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir