• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
HÜDA PAR`dan Balpınar esnafı ve siyasi partilere ziyaret-FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı seçim çalışmalarından dolayı Batman Merkeze bağlı Balpınar (Gresîra) beldesine ziyarette bulundu.
 
13 araçlık konvoyla Batman’dan Balpınar (Gresîra) beldesine giden aralarında HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, Merkez İlçe Başkanı M. Emin Doğru, İl Başkan Yardımcısı Osman Tayfur ve partililerin de bulunduğu konvoyu HÜDA PAR Balpınar (Gresira) Belde Belediye Başkan Adayı Lokman Söğüt karşıladı.
 
HÜDA PAR Belde teşkilatında bir süre oturan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Gök, çalışmalar hakkında HÜDA PAR Balpınar belde Belediye Başkan Adayı Lokman Söğüt’ten bilgi aldı.
 
Daha sonra HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Gök, Merkez İlçe Başkanı M. Emin Doğru, Molla Osman Tayfur ve HÜDA PAR Balpınar (Gresîra) belde Belediye Başkan Adayı Lokman Söğüt esnaf ve siyasi parti ziyaretine çıktı.
 
Ziyaretler esnasında HÜDA PAR yetkilileri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Balpınar belde binasına nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Esnaf yapılan ziyaretten dolayı HÜDA PAR adaylarına başarılar diledi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir