• DOLAR 34.287
  • EURO 37.516
  • ALTIN 2917.56
  • ...
HÜDA PAR mahalle mitinglerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Diğer illerde olduğu gibi Şanlıurfa’da da partilerin seçim çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa’da diğer partilerden önce başkan adaylarını belirleyen Hür Dava Partisi mahalle mitingleri düzenlemeye başladı.
 
Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Eyyüp Nebi Mahallesinde gerçekleştirilen mitinge Dehwarî aşiretinde Aziz Ögedey ev sahipliği yaptı.
 
Mehmet Tabak’ın Kuranı Kerim okumasıyla başlayan mitingde HÜDA PAR İl Başkanı Lokman Yalçın ile HÜDA PAR Eyyübiye Başkan Adayı Mehmet Kışlar birer konuşma yaptı.
 
Şanlıurfa’da diğer partilerden önce tüm adaylarını belirlediklerini hatırlatan Yalçın adaylarını belirlerken en çok dikkat ettikleri noktanın dürüstlük olduğuna dikkat çekti.
 
Birçok partinin aday seçimi sürecine de değinen Yalçın aday seçimi için birçok pazarlığın yapıldığını söyledi. Yalçın, yapılan bu pazarlıkların hiç birisinin halkın menfaati için olmadığını bilakis şahsi menfaatler için olduğunu belirtti.
 
Belediye seçimlerinde halkın adayların kişiliğine çok dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizen Yalçın, normal ticari hayatta ticaret yaptığımız insanların güvenirliliğine gösterdiğimiz hassasiyeti seçeceğimiz başkan adayı için de göstermemiz gerektiğini söyledi.
 
Halkın 90 yıldan bugüne kadar hakkettiği hizmeti alamadığını söyleyen Kışlar “ HÜDA PAR’ın bu yola girmesinin sebeplerinden birisi de budur. İnsanlarımız en güzeline layıktır.Fakat bazı insanlar belediyelere, meclislere çöreklenmiş halkımızın hakkını vermiyorlar. Halbuki halkın vergileriyle belediye ayakta duruyor. Halkın oylarıyla milletvekilleri meclise gidiyor. Ama sonra halk için yapılan hizmeti bir lütuf gibi görüyorlar. Biz diyoruz ki hizmet halkın hakkıdır lütuf değil.Halkın oylarıyla bir yere gelenler aslında halkın hizmetkarı olmalıdırlar” diye konuştu.
 
Başa gelen birçok insanın kendi akraba ve çevresinin menfaati için çabaladığına dikkat çeken Kışlar “ Biz HÜDA PAR olarak buna izin vermeyeceğiz. Belediyeye işi düşen bir insan işi için belediyeye geldiğinde ilk gittiği memurda işini halledebilecek. Çünkü o memur hizmet için orada oturuyor. Rüşvet ve talana son vereceğiz. Biz başa geldiğimizde belediyenin kapısına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ hadisini astıracağız” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından aşağı inen Eyübiye  başkan adayına halk yoğun ilgi gösterdi. (Sedat Kuşulay-Mehmet Demir-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir