• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bitlis esnafından HÜDA PAR adayına sıcak karşılama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Esnaf ziyaretinde bulunan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bitlis Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya ve beraberindeki heyet esnaftan büyük ilgi gördü.
 
Esnafı işyerlerinde ziyaret eden Belediye Başkan adayı ve beraberindeki heyet, esnafın sorunlarını dinleyerek kendilerine parti broşürü verdi. Esnafın sorunlarını dinleyen başkan adayı Karakaya, Bitlis’i hep birlikte maddi ve manevi olarak imar edeceklerini söyledi.
 
Karakaya, gençliğin içinde bulunduğu buhrana işaret ederek, "Bizler sadece binaları inşa etmeyeceğiz. Bu gençliğimizi içinde bulunduğu manevi buhranda kurtarmak, İslami ve insani değerlerimizi yeniden ihya etmek için hep birlikte hareket edeceğiz. Bizler Hz. Ömerleri sadece kitapta anlatılan bir hayat gibi değil, onun adaletini günümüze taşıyarak Allah’ın izniyle uygulayacağız.
 
Bizler hep birlikte ilimizi eskiden olduğu gibi yeniden ilim ve irfan yuvası yapmaya gayret göstereceğiz. Çünkü bu kadim şehir, Üstad Bediüzzamanları, Şeyh Fethullah-ı Verkansileri, Şeyh Abdurrahman-ı Tağileri, Şeyh Sıbğetullah-ı Arvasileri ve nice ilim adamlarını yetiştirerek dünyaya kazandırmıştır.” dedi.
 
Bitlis esnafı kendilerini ziyarette bulunan HÜDA PAR heyetine büyük ilgi göstererek başarılar diledi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir