• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
KADEM, aile yapısının korunmasına katkı sağlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediye olarak toplumun temelini oluşturan aile yapısının korunmasına yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu kapsamda KADEM’de psikolojik danışmanlık, rehberlik ve aile destek hizmetleri verdiklerini dile getirdi.

 

Ailelerin parçalanmasını önlemeye, parçalanmış ailelerin sorunlarını çözmeye çalıştıklarına dikkat çeken Akyürek, Aile Destek Merkezi’nin halk sağlığı uzmanı, sosyolog, psikolog ve uzmanlarla ailelere sosyal destek verdiğini söyledi. Akyürek, sorunlu ailelerle ilgili psikolojik danışmanlık ve destek hizmetinin yanında okullar ve resmi kurumlarda da seminerler düzenlediğini de ifade etti.

 

KADEM, son 3 yılda 8 bin 393 kişiye danışmanlık hizmeti verdi. Uzmanlar aracılığıyla parçalanmış ailelere sosyal destek, gençleri hayata hazırlama, huzurlu aile, aile ile ilgili tüm konularda koordinasyon çalışması, birebir görüşme, ailede iletişim-sevgi seminerleri gibi hizmetler veren KADEM’e 351 09 95 numaralı telefonla ulaşılabiliyor. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir