• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
Elektrik Arıza Çağrı Merkezi hizmete girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Bölgede yaşanan elektrik sorunlarını çözmek amacıyla yapılması planlanan Elektrik Arıza Çağrı Merkezi, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

 

Açılış konuşmasını yapan DEDAŞ Müdürü Murat Karagüzel, "Bugün size bu hizmeti sunuyoruz. Hizmeti sunarken bazı kriterler var. Bu kriterler genellikle müşteri memnuniyeti esası çerçevesindedir. Biz de buna uyarak devraldığımız günden beri Diyarbakır’da ve 6 ilimizde karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri DEDAŞ’a ulaşamıyoruz sorunuydu. Bu sorunun çözümüne bir katkıda bulunmak adına çağrı merkezimizi bugün hizmete açmış bulunacağız.”dedi.

 

İlerde Çağrı Merkezinde fatura tahsilatı da yapılabilecek
İleriki aşamalarda Çağrı Merkezlerinde fatura tahsilatı da yapılacağını söyleyen Karagüzel, "Çağrı merkezimizde arıza ihbarı, abone bilgileri ileride fatura tahsilatına kadar gidecek birçok faaliyeti sunmayı düşünüyoruz. Şuan çağrı merkezimizin açılışını yapıyoruz ancak eski arıza 186 çağrı numaralarımızı devre dışı bırakmayacağız çünkü 6 ilimizde bunun bir alışma süresi olacak. Çağrı merkezimize vatandaşlarımıza uyum sağlama neticesinde 186 ihbar numarasını devre dışına bırakıp çağrı merkeziyle yola devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Çağrı Merkezlerinde fatura ile ilgili bilgi alınabileceğini kaydeden Karagüzel,  vatandaşın abonelikle alakalı her türlü bilgiyi de alabileceklerini ifade etti.

 

444 80 86 numaralı Elektrik Arıza Çağrı Merkezi Türkçe, Kürtçe ve Zazaca hizmet verecek.  (Ömer Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir