• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Birinci önceliğimiz ahlakı yüceltmek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Emin Güneş, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında bugün Ahmet Erseven mahallesinde esnaf ziyaretleri yapan Güneş’e Hür Dava Partisi Haliliye Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Kav ve parti teşkilatından kalabalık bir grup eşlik etti. 

Ziyaret edilen esnafa belediye başkan adaylarının resimlerinin bulunduğu el broşörü ve parti programının anlatıldığı broşürler dağıtıldı. Esnaf ziyaretinden sonra her perşembe Ahmet Erseven mahallesinde kurulan perşembe pazarı esnafı tek tek ziyaret edildi. Ziyarette esnafın hemen hemen tamamına yakını Av. Emin Güneş’in ya okuldan öğrencisi ya da samimi aile dostu olması ziyaretin çok sıcak geçmesine vesile oldu.

Yaptığı esnaf ziyaretlerinde konuşan Av. Emin Güneş, parti olarak birinci önceliklerinin bina yükseltmeden önce ahlakı yükseltmek istediklerini belirterek, “Huzurlu bir toplum istiyorsak önce insanımızı imar etmeliyiz. Bugün belediyenin yaptığı parklardan dolayı insanlar rahat değil. Çünkü parklarımız tinerci ve uyuşturucu müptelası olmuş insanlarla dolu. İşte bunun için biz diyoruz ki, birinci önceliğimiz insan yetiştirmektir. Biz insanımızı imar edersek işte o zaman huzurlu bir toplum oluruz.” dedi.  

(Mehmet Demir - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir