• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Çermik`te basını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yılmaz, HÜDA PAR Çermik Belediye Başkan Adayı Ebu Bekir Kılıç, HÜDA PAR Çermik İl Başkanı Seyfettin Yiğit ve beraberlerindeki heyet, Çermik basınını ziyaret etti. HÜDA PAR heyeti, Çermik’te yayın yapan Kaplıca Gazetesi ve Çermik Gazetesi yetkilileri ile görüştü.
 
Ziyarette belediyecilik anlayışı ile ilgili konuşan HÜDA PAR heyeti, Çermik’in gereken hizmeti görmediğine dikkat çektiler.
 
Ziyarette HÜDA PAR’ın kuruluş amacı hakkında bilgi veren Yılmaz, Diyarbakır’ın il ve ilçelerine belediye başkanı olarak seçilenlerin bu güne kadar halkın layık olduğu hizmeti yapamadıklarını söyledi.  Belediye başkanlarının belediyelerinin mallarını yandaşlarına peşkeş çektiklerini ifade eden Yılmaz, “İşte tüm bu ve benzeri olumsuzluklara dur demek için yola koyulduk. Bizim belediye anlayışımızda Hak yolunda Hakka hizmet anlayışı vardır. Biz adaylarımızı seçerken Allah korkusu taşıyan, ilim konusunda donanımlı, sadık, dürüst, halkın menfaatini ön planda tutan, halkın derdiyle dertlenen, cesur ve insan kayırımı yapmadan adaletle davranan şahsiyetleri seçiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.
 
Belediye malını yetimin malıymış gibi kollayıp gözeteceklerini ifade eden Yılmaz, “Belediyenin imkânlarını halkımızın hizmetine sunacağız. Toplumumuzla ilgili çok güzel projelerimiz vardır. Halkımızın maddi ve manevi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak insanlarımıza hizmet yapmak için yola çıktık.’’ şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yerel basın temsilcileri HÜDA PAR’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. (Mehmet Akarsu – İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir