• DOLAR 32.579
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.697
  • ...
Hüda Par Silvan'da köy ziyaretlerinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR Hür Dava Partisi Silvan Belediye başkan adayı Abdurrahman ortaç ve beraberindeki partililer Silvan’a bağlı köyleri ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinledikten sonra partinin programını ve projelerini anlattı.

 

Ziyaretleri ile ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Oğuz, ziyaretler sırasında halkın teveccühü ile karşılaştıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

 

Silvan ’da yaklaşık olarak şimdiye kadar iki bin hane, yüz köy ve binin üzerinde esnaf  ziyareti yaptıklarını ve bu ziyaretlerin hızlı bir şekilde devam ettiğini  belirten Ortaç, “Her gittiğimiz yerde çok sıcak bir şekilde karşılandık. Bölge halkımızın özelliği olan misafirperverlik ruhu ile, gittiğimiz birçok yerde ikram yapılmadan bizleri bırakmadılar.”  dedi.

 

Gittikleri her hane ve köyde Hüda Par’ın programını ve amacını anlatıp,  vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Ortaç,  “Bu partinin programında adalet, dürüstlük ve hakkaniyet olduğunu belirttik.” ifadelerini kullandı.

 

Ortaç  son olarak, ”Birileri çıkıp ‘Halk Hüda Par’ı istemiyor’ diyor. Halk acaba gerçekten kimi istemiyor; Özünde İslam ve Kuran olanı mı, yoksa temelinde sosyalizm olanımı istemiyor? Bunu halkımızla beraber  zaman içerisinde göreceğiz inşallah.”şeklinde görüşlerini dile getirdi.  (Yusuf Batı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir