• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
Siverek'ten Suriye halkına yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde  faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturdukları Suriye'ye Yardım Platformu tarafından başlatılan, ‘Suriye'de Çocuklar Donarak Ölmesin’ kampanyası  ile  15-31 Ocak tarihleri arasında toplanan yardım malzemeleri, Suriye’de açlık ve soğuklarla  mücadele veren mazlum halka gönderilmek üzere Kilis’e gönderildi.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Suriye’ye Yardım Platformu Sözcücü Celal Koç, yardımlarını esirgemeyen Siverek halkına teşekkür ederek, “Açtığımız kampanya sonunda 20 ton un, 4 ton bulgur, 10 ton makarna, 360 koli bebek maması, 120 koli bebe bisküvisi, 300 adet battaniye, 70 koli ilaç, 140 koli giyim malzemesi ve 4 koli ayakkabı topladık. Toplanan malzemeleri 1 TIR ve 1 kamyondan oluşan araçlarla İHH’ya teslim edilmek üzere Kilis’e gönderdik. Bundan sonra da mazlum Suriye halkı için yardımlara devam edeceğiz.” dedi.

 

Siverek’ten dün gece yola çıkan yardım malzemeleri, platform yetkilisi Celal Koç tarafından bu sabah Kilis’te İHH yetkililerine teslim edildiği öğrenildi.  (A.  Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir