• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
`CBS, hayatı kolaylaştıran bir araçtır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl Üniversitesi BinUZALCBS Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel’in koordinasyonunu sağladığı eğitim programına 22 kişi katıldı.
 
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Sivrikaya tarafından verilen eğitimde, katılımcılarla birebir uygulamalı olarak gerçekleştirilen 5 günlük eğitim programı çerçevesinde; CBS’nin kullanım alanları, avantajları, iş yükünün azaltılmasında oynadığı rolü ve her alanda kullanımının yaygın olduğunu vurgulandı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Alaaddin Yüksel, “Yenilikçi ve araştırmacı misyonumuzun gerekliliği olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek zorundayız. Bu bağlamda bilimsel ve bireysel çalışmalarımızda ulaşmak istediğimiz hedefe, en az iş gücü, kısa zamanda ve en az hatayla ulaşmak çalışmalarımızın sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde önem arz etmektedir. İşte CBS bizim hayatımızı her anlamda kolaylaştıran bir araçtır. Günümüzde, Tarım, Sağlık, Coğrafya, Haberleşme, Ulaşım, Ticaret gibi daha birçok alanda yaygın ve etkin bir şekilde CBS ve uygulamaları kullanılmaktadır.” dedi.
 
Konuşmasının devamında katılımcılara bu eğitimin önemini vurgulayan Yüksel, bu tip insan odaklı çalışmaları ve eğitimlerinin devam edeceğini belirtti. Yüksel, ayrıca katılımcılara hayatlarında başarı diledi. (Musab Girişen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir