• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Robben Adası Ve Yusuf
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şu günlerde dünyanın gündeminde Robben adasındaki cezaevinde 20 yılı aşkın bir süre yatan Mandela nın hikayesi dillendirilip duruyor. Elbet her acı kutsaldır kimsenin acısını küçük görmüyoruz emek ve ter dökülen her dava kendi çapında önem arz edebilir.
 

Yusuf Medresey-i yusufiye nin sakinleri penceresiz mekanların yiğit evlatları annelerine hasret yiğit erlerin yaşamı henüz 18 de bırakıldıkları mekanda dar ağacına çekilmek istenilen 23 yıla giren halen hamd olsun 15 yılım var diyecek kadar sabırlı Yusuf un hikayesi çilesi öyle mahsum ve diri duruyor. Yazılmayı filme çekilmeyi asra örnek yaşamlarıyla model alınacak yusufun yaşamı Robben yarım adasında olsaydı acaba dünyanın tepkisi ne olurdu?
 

Çifte standart uygulamaları kendini hayatın her alanında belli ediyor hukuk siyaset ekonomi sosyal yaşam alanlarını etkiliyor. Robben adasına tur seferleri başlamış durumda kuru duvarları görmek isteyenler ziyarete gidiyor. Canlı diri örnek alınacak hayatlarıyla medresey-i yusufiyede Yusuflar sizleri bekliyor…
 


Diyar Diyar / Amed – Yaş: 24
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir