• DOLAR 34.292
  • EURO 37.522
  • ALTIN 2927.227
  • ...
Bugünün yöneticileriyle geleceğin yöneticileri buluşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Batman İl Başkanlığı 15 günde bir “Bugünün yöneticileriyle geleceğin yöneticileri buluşuyor” toplantıları düzenliyor.

 

TGK Batman İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; proje kapsamında 15 günde bir ili temsil eden yöneticilerin gençlerle buluşup temsil ettikleri kurumu tanıtıp, yapmış oldukları hizmetler hakkında bilgi verip, halktan biri olarak hangi aşamalardan geçip o konuma nasıl geldiklerini gençlere rol model olup tecrübelerini paylaşacakları ifade edildi.

 

Yapılan açıklamada, bu projenin amacının yıllarca illerinin kurumlarında görev alıp halktan kopuk ‘bana dökunmayan yılan bin yıl yaşasın’ mantığıyla hareket eden, halka ve çevresine faydası olmayan, yaptığı hizmetleri sadece bulunduğu konumun zorunluluk arz ettiğini düşünüp yapmaya çalışan yöneticiler olmasın diye başarılı yöneticileri genç ve dinamik beyinlerle buluşturma amaçlı olduğu kaydedildi.

 

TGK davetine ilk katılan Ecz.Odası Başkanı Emin Beyaz, yaşamı böyunca yaşamış olduğu tecrübeleri paylaşıp; gençliğin çok kıymetli olduğunu, hayyatta her yaşın bir güzelliği olduğunu ve en güzel yaş aralığının gençlik çağının olduğunu ve bu dönemin çok iyi bir şekilde değerlendirilmesinin gerektiğini söyledi. Konuşmasının devamında beyaz, ülkenin ve Batman’ın geleceğini etkileyen gençlerin her kulvarda kendilerini geliştirip insanlığa faydalı birer fert olmasını dileğinde bulundu.

 

TGK’nın ikinci konuğu olan Final Dershaneleri Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, zamanın çok kıymetli olduğunun gençlerin zamanını boşa tüketmemesini ve mümkün olduğunca gençlerin enerjilerini kahve koselerinde ya da oyun salonlarında değilde daha çok geleceği için yatırımların yapmasını söyledi.

 

Her bireyin bir değerinin olduğu gibi toplumların da kendilerine has değerlerinin olduğunu, o değerlerin yozlaştırılmaması için gençlere büyük sorumluluk düştüğünü belirten Bozkurt, ideolojik çatışmalardan uzak durulması gerektiğini, insanlara; insan olduğundan dolayı değer verilmesi gerektiğini en büyük ideolojik değerin insanlık ideolojisi olduğunu söyledi.

 

TGK İl Başkanı Mekan Görük konuyla ilgili açıklamasında, “Yapmış olduğumuz bu faaliyette bizi kırmayıp kıymetli zamanından fedakarlık edip gençlere katkı sunan değerli yöneticilere teşşekürü bir borç bilir saygılarımızı sunarız” dedi.  (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir