• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Mersin`de yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Mustazaflar Cemeyeti Mersin Şubesi Yardım Komisyonu her ay düzenli olarak dağıttığı yardımlarına bu ay da devam etti.
 
Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi Yardım Komisyonu yardıma muhtaç olan vatandaşlar ile hayır sever vatandaşlar arasında köprü olma vazifesine devam ediyor. Cemiyet, her ay düzenli olarak dağıttığı yardımlarına Ocak ayında da devam etti. Mustazaflar Cemeyeti Mersin Şubesi 55 aileye, içerisinde gıda bulunan yardım kolileri dağıttı.
 
Umut Kervanı Yardım Platformu Mersin Sözcüsü Ömer Faruk Ayhan, kendilerine hayırseverlerin yardımları olduğu sürece yardımlarını dağıtacaklarını dile getirdi. Ayhan, “Son zamanlarda Mersin’de yardıma muhtaç ailelerin sayısı gittikçe artmakta ve bunun sonucu olarak da derneğimize başvurular artarak devam etmekte. Bazen bu başvuruları karşılamakta zorluk çekmekteyiz. Derneğimize daha çok hayır severi beklemekteyiz. İsteyen hayırseverimizle birlikte yardıma muhtaç ailelere gidip bire bir de görebiliriz. Allah yardımda bulunan tüm hayırseverlerimizden razı olsun.”
 
Birinci derecede yardıma muhtaç olan aileler her ay düzenli bir şekilde yardımları aldıkları için üzerlerinde büyük bir yükün kalktığını belirttiler.
 
Yardımı dağıtan komisyon üyelerine hayır dualarında bulanan aileler, kendilerine yardımları gönderen hayırseverlere de teşekkür ettiler. 
 (Osman Öksüz-İLKHA)  
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir