• DOLAR 34.262
  • EURO 37.495
  • ALTIN 2913.87
  • ...
"Eğitim sorunları karşısında hassas davranılmalıdır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Özgür Eğitim Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, açıklama yaparak eğitim sendikalarını ziyaret eden ve okullardaki sorunların giderilmesi için önerilerini pratikte gerçekleştiren Batman Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa’ya teşekkürlerini iletti.

 

Batman’daki okulların sorunlarının bir kısmının pratikte gerçekleştiğini görmenin kendilerini memnun ettiğini söyleyen Sevinçer, “Batman Milli Eğitim Müdürlüğünün 87 okul için boya ödeneği çıkartarak ara tatilde okulların boyanıp ikinci döneme hazır hale getirilmesi çok olumlu olmuştur. Her ne kadar boya ödenekleri okulların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak düzeyde olmasa da yine de yapılan bu uygulama sayesinde okullar ikinci döneme temiz boyanmış bir halde girmiş olacaklardır. Bundan ötürü Batman Milli Eğitim Müdürlüğünü bu uygulamasından ötürü tebrik ediyoruz. Milli eğitim müdürlüğünün okulların başta fiziki ihtiyaçları olmak üzere diğer başka sorunlarına bundan sonra da duyarlı olmasını beklediğimizi ifade ediyoruz.” dedi.

 

Son birkaç aydır öğretmenlerin ek derslerinin zamanında yatırılmaya başlanmasına da sevindiklerini ifade eden Sevinçer, “Milli Eğitim Müdürlüğünün bu olumlu uygulaması için de teşekkür ettiğimizi ifade ediyoruz. Batman Özgür Eğitim-Sen olarak şimdiye kadar Milli Eğitim Müdürlüğünün yanlışlarını dile getirip bunları eleştirdiğimiz gibi, bugün de Milli Eğitim Müdürlüğünün doğrularını ve olumlu uygulamalarını da dile getirip takdir ediyoruz. Bu anlamda Batman Milli Eğitim Müdürlüğünün bundan sonra da okulların ve eğitim çalışanların sorunları karşısında hassas davranarak gerekeni yapmasını beklediğimizi ifade ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir