• DOLAR 34.265
  • EURO 37.564
  • ALTIN 2896.099
  • ...
Umut-Der`den Suriyeli ailelere yardım- FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası), ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Batman`a yerleşen yaklaşık 500’ün üzerinde Suriyeli aileye giyim, kırmızı et ve battaniye yardımında bulunarak bu yardımlarını da sürdürmeye devam ediyor.
 
Yaptıkları yaprdımlar ile ilgili bilgi veren Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, kendilerine kayıtlı yaklaşık 500’ün üzerinde Suriyeli aileye giyim, kırmızı et ve battaniye yardımında bulunduklarını belirterek bu yardımların hafta sonuna kadar devam edeceğini söyledi.
 
Günlük ortalama 70’e yakın Suriyeli aileye yardımda bulunduklarını ifade eden Ekinci, “Bu 15 gündür Batman’a sığınan ve bize kayıtlı olan Suriyeli ailelere yardımlarımız devam ediyor. Şuana kadar yaklaşık 500’ün üzerinde Suriyeli aileye battaniye, kırmızı et ve giyim yardımında bulunduk. Bu hafta sonuna kadar da yardımlarımız devam ediyor. Bize kayıtlı olan tüm Suriyeli ailelere ulaşıncaya kadar yardımlarımız devam edecektir. Suriyeli ailelere yardım etmek isteyen hayırseverlerin de bize ulaşmasını istiyoruz.” dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir