• DOLAR 34.292
  • EURO 37.522
  • ALTIN 2927.227
  • ...
M.Göktaş Hoca, Vuslat FM`i ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Şehadet gecesi etkinliği için Adana’ya gelen ilahiyatçı yazar Mehmet Göktaş, gündüzü de boş geçirmedi. Göktaş Hoca, Adana’nın en çok dinlenilen radyolarından olan ve İslami çizgide yayın yapan Radyo Vuslat’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaret saatine denk gelmesi hasebiyle gençler konuşuyor programına da konuk olan Göktaş, program sunucusu Musa Mamiş’le bir söyleşi gerçekleştirdi.
 
Şubat ayı olmasından dolayı gündemin şehadet olduğu Gençler Konuşuyor programında, bazı ideolojilere mensup olan kişilerin ölülerine şehid demesinin sorulması üzerine Göktaş Hoca, şehadetin kimsenin tekelinde olmadığını ama gerçek şehitlerin Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi ‘Allah’ın kelimesi yüksek olsun diye öldürülenler’ olduğunu belirtti.
 
Batman’da  yapılan   icazet  törenine de değinen Göktaş  Hoca , adları anılmayan ve tanınmasından çekinilen  doğunun  şehitlerinin  ektiği tohumların bereketini,  bugün görüyoruz dedi.
 
İcazet merasimini, İslami medyanın görmezden gelmesine de değinen Göktaş Hoca,  “Birileri her ne kadar görmeyip göstermek istemese de,  Allah Türkiye’nin en çok satan 2. gazetesi vasıtasıyla bunu memlekete duyurdu” şeklinde konuştu.
 
Gençlere tavsiyelerde de bulunan Göktaş Hoca, “Şayet şehid olmak istiyorlarsa şehidler gibi yaşamaları gerekiyor. Tanıdığım bazı şehidlerden biliyorum, onlarla oturduğunuz zaman içinizden bunlar bu dünyaya ait değiller sözünün geçtiğini görürsünüz. Bu kötü dünyanın bu temiz insanlara layık olmadığını hemen anlarsınız.  İşte gençler de bu yolda şehid olmak istiyorlarsa yaşantılarıyla bunu göstermeliler.” dedi.
 
Yaklaşık  bir buçuk saat süren program,  düzenlenecek olan  Şehadet Gecesinde buluşma temennileriyle son buldu. 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir