• DOLAR 34.289
  • EURO 37.314
  • ALTIN 3011.258
  • ...
"Yanlış hareket edenlere karşı karşılığını vereceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-Bursa'da Nilüfer ilçe seçim bürosu açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 17 Aralık Operasyonlarına işaret ederek son zamanlarda yaşananlardan kimsenin üzülmemesini istedi.

 

Bursa’ya partisinin Mudanya ve Nilüfer ilçe seçim bürolarının açılışına katılmak için gelen Başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Nilüfer ilçe belediye başkan adayı Dr. Mustafa Esgin’in Nilüfer ilçesi için doğru bir seçim olduğunu belirtti.

 

Nilüfer ilçe seçim bürosu önünde yaptığı konuşmada güçlü bir parti güçlü bir hükümet olduklarını söyleyen Arınç, diğer partilerin kendilerinin düşmanı değil rakipleri olduğunu söyledi.

 

Nilüfer’in belediye olarak çok ileride olmadığını savunan Arınç, “Şunu söylemeliyim ki Nilüfer’e layık olduğu belediye hizmeti bugüne kadar verilmedi.”dedi.

 

Ak Parti’nin Nilüfer Belediyesi’nde seçimi kazandıktan sonra başarısız olması durumunda 5 yıl sonra herkesten özür dileyip yanlış yaptıklarını söyleyeceklerini ifade eden Arınç daha sonra, “Ama başarılı bir belediyecilik görürseniz tekrar gelip desteğinizi isteyeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

 

Arınç konuşmasının devamında, “Hükümetin bir üyesiyim, hükümetin sözcüsüyüm. Biz güçlü bir partiyiz ve güçlü bir hükümetiz. Son zamanlarda yaşanan olaylar sizi üzmesin. Bunların hepsi yerli yerine oturur. Bizim hiç kimseyle husumetimiz yok. Biz sadece işini yapmayan, suç işleyen, yanlış hareket edenlere karşı hukuk devleti neyi gerektiriyorsa onun karşılığını vereceğiz.”diye konuştu.

 

“Hiçbir zaman birbirimizden ayrı düşmeyiz” ifadelerini kullanan Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü,“Bu ülkenin tertemiz insanları hangi topluluğa mensup olursa olsun bizim kardeşlerimiz. Bizimde yanlışımız olabilir onlarında yanlışları bulunabilir.”
Konuşmaların ardından Ak Parti Nilüfer ilçe seçim bürosunun açılışı yapılarak program sona erdi.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir